Saturday, September 3, 2011

Raya =)

~ seronoknye beraye~ tapi esok da mula mengajar =) tadi p beraye rumah mak angkat encik Hubby... aku pon tak familiar sgt dgn kwsn kt sini..yela, baru je pindah..tapi, diam tak diam da hampir 3bulan aku stay kt Paka, Terengganu ni =)

sesampai je kt umah mak angkat hubby ~ yang ku panggil "ma"~ salam2 dgn tuan rumah , mkn kueh raye n siap dengan pakej lunch =) hihihi...

sesudah siap beraye, kami pon pulang ke rumah. tapi baru je nk balik, jalan kami disekat oleh kerbau..huhuhu..10minit jugakla kami duk dlm keta. dgn harapan ader la tuan kerbau nk tarik kerbaunya...kerbau ni nmpk mcm garang taw..encik hubby pon takut nk halau..huhu...

setelah 10 minit kami kt tersekat, ade la hamba Allah tolong tarik Kerbau ni.. Thanks a lot..kalo tak, lambat lagi la kami bleh balik umah~

Kerbau..Oh kerbau..ni la pic kerbau yang menghalang perjalanan kami tu.. =)





No comments:

Post a Comment